Видове застраховки които предлагаме:
  • Застраховка Авто Каско
  • Застраховка "Гражданска отговорност"
  • Застраховка на имущество
  • Застраховка живот
  • Други

Гражданска отговорност е тип застраховка, при която застрахователното лице е задължено да покрие и спази всички определени в договора условия. Този вид застраховка се използва при автомобили, мотори, камиони и други превозни средства. Предимствата са главно, че предоставя финансова защита срещу имуществени или неимуществени вреди или за неизпъление на задълженията на застрахованото лице и неговите задължения. Всяка една застрахователна компания си има своите предимства, поради персонализирани условия към всяко едно застрахователно лице, и “РЕГИСТРАТОРИ БГ” ЕООД не е изключение. Надолу са предоставени част от предимствата, които всеки наш потенциален клиент може да се възползва.

Със стремеж към перфекционизъм, ние наблягаме на качеството на услугите, които предлагаме, а това включва и осигуряване на бързата и ефикасна застраховка. Динамичният ни екип с радост ще се заеме с изработката и осигуряването на застрахователни продукти на общото и животозастраховането, включително Авто Каско, гражданска, застраховка на имущество, застраховка на живот и още много.

Използването на моторни превозни средства е свързано предимно с рискове, за това всяка една държава задължава всеки шофьор да сключи застраховка Гражданска отговорност, който е с аналог при почти всички държави. При случай на причиняване на неимуществени или имуществени вреди на трети лица, този тип застраховка покрива всички отговорности, които трябва да бъдат взети. Нашият екип и организация е наясно с всички услуги, необходими за едно безопасно и безаварийно шофиране, без притеснения.

Позволете ни да се погрижим за вас, като се възползвате от изгодните ни застрахователни планове. Свържете се с нашата агенция, “РЕГИСТРАТОРИ БГ” ЕООД по време на работните ни часове или ни посетете в офиса ни във Варна. Очакваме възможността да работим с вас! Благодарим ви за вниманието!